KAIKKI NUORTEN TOIMINTA ON TAUOLLA

KORONARAJOITUSTEN TAKIA HELMIKUUN LOPPUUN SAAKKA!

Nuorille Tuuloksessa

Rippikoulut

Vuoden 2021 rippikoulut käynnistyvät syksyn aikana. Rippikouluun kutsutaan 2006 syntyneiden seurakunnan jäsenten ikäluokka Lammin ja Tuuloksen alueelta.

Ajankohtaiset tiedot rippikouluista ja ilmoittautumisesta löydät sivupalkista "rippikoulu" välilehdeltä.

Alakoululaisten iltapäiväkerho

Tuuloksen seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin klo 13-16. Pelailua, hengailua ja välipalaa koululaisille.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille konfirmoiduille nuorille iältään n. 15–17-vuotiaille. Isoskoulutuksen jälkeen voi hakeutua isoseksi rippikoulu- sekä varhaisnuortenleireille.

Isoskoulutus kokoontuu joka toinen torstai klo 16-18 Lammin seurakuntatalolla.

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Jenni Toivonen

Partio

Partio sopii kaiken ikäisille ja harrastuksen voi aloittaa milloin tahansa. Lue lisää partiotoiminnasta

Musiikki

Soittohommista kiinnostuneet nuoret! Seuriksella on soittimia, joita voi soitella, kun sopii asiasta
nuorisotyönohjaaja Jenni Toivosen kanssa, p. 040 804 9508.