Nuorille Tuuloksessa

Rippikoulut

Vuoden 2021 rippikoulut käynnistyvät syksyn aikana. Rippikouluun kutsutaan 2006 syntyneiden seurakunnan jäsenten ikäluokka Lammin ja Tuuloksen alueelta.

Ajankohtaiset tiedot rippikouluista ja ilmoittautumisesta löydät sivupalkista "rippikoulu" välilehdeltä.

Koululaisten iltapäiväkerho

Tuuloksen srk-keskuksessa keskiviikkoisin klo 13-16. Pelailua, hengailua ja välipalaa koululaisille.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille konfirmoiduille nuorille iältään n. 15–17-vuotiaille. Isoskoulutuksen jälkeen voi hakeutua isoseksi rippikoulu- sekä varhaisnuortenleireille.

Isoskoulutus kokoontuu parittomien viikkojen perjantaina klo 16-18 Lammin seurakuntatalolla.

Lisätietoa nuoriso-ohjaaja Sami Laulajainen

Nuortenillat

Nuortenillat parittomien viikkojen perjantaisin klo 18-22 Lammin seurakuntatalolla. Pelailua, hengailua, iltapalaa ja hartaus.

Partio

Partio sopii kaiken ikäisille ja harrastuksen voi aloittaa milloin tahansa. Lue lisää partiotoiminnasta

Musiikki

Soittohommista kiinnostuneet nuoret! Seuriksella on soittimia, joita voi soitella, kun sopii asiasta nuoriso-ohjaaja Samin kanssa. Sami Laulajainen p. 040 804 9508.

facebookin logo
Lammin seurakunta käyttää sosiaalista mediaa.