Nuorille Tuuloksessa

Rippikoulut

Vuoden 2022 rippikoulut käynnistyvät syksyn aikana. Rippikouluun kutsutaan 2007 syntyneiden seurakunnan jäsenten ikäluokka Lammin ja Tuuloksen alueelta.

Ajankohtaiset tiedot rippikouluista ja ilmoittautumisesta löydät sivupalkista "rippikoulu" välilehdeltä.

Alakoululaisten olkkari

Tuuloksen seurakuntakeskuksessa koulukeskiviikkoisin 1.9.2021 alkaen klo 13-16. Pelailua, hengailua ja välipalaa alakoululaisille.

Muista ilmoittautua osoitteessa http://bit.ly/varkkaolkkarit21

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille konfirmoiduille nuorille iältään n. 15–17-vuotiaille. Isoskoulutuksen jälkeen voi hakeutua isoseksi rippikoulu- sekä varhaisnuortenleireille.

Isoskoulutus kokoontuu joka toinen torstai 2.9.2021 alkaen klo 16-18 Lammin seurakuntatalolla.

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Jenni Toivonen

Partio

Partio sopii kaiken ikäisille ja harrastuksen voi aloittaa milloin tahansa. Lue lisää partiotoiminnasta

Musiikki

Soittohommista kiinnostuneet nuoret! Seuriksella on soittimia, joita voi soitella, kun sopii asiasta
nuorisotyönohjaaja Jenni Toivosen kanssa, p. 040 804 9508.