Varhaisnuorisotyö

tarjoaa toimintaa ja sen yhteydessä seurakunnan kasteopetusta 7–14-vuotiaille.

Koululaisten iltapäiväkerhot

Lammin liikuntakeskuksen kerhotila Keitaassa  tiistaisin klo 13 -16. Alakoululaisille pelailua, hengailua ja välipalaa.

Tuuloksen seurakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 13-16. Alakoululaisille pelailua, hengailua ja välipalaa.

Nuorisotyö

Nuorisotyö kutsuu seurakunnan toimintaan rippikoulua käyviä ja sitä vanhempia nuoria. Toimintamuotoina ovat mm. nuortenillat, isoskoulutus sekä erilaiset retket, leirit ja tapahtumat.

Seurakunnan työntekijä on tavattavissa Hakkalan koululla  torstaisin klo 10.30-12.00.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille konfirmoiduille nuorille iältään n. 15–17-vuotiaille. Isoskoulutuksen jälkeen voi hakeutua isoseksi rippikoulu- sekä varhaisnuortenleireille.

Isoskoulutus kokoontuu joka toinen torstai klo 16-18 Lammin seurakuntatalolla.

Ajankohtaista tietoa  toiminnasta saat seuraamalla nuorisotyön Instagramia latu_nuoret https://www.instagram.com/latu_nuoret/