KAIKKI NUORTEN TOIMINTA ON KORONARAJOITUSTEN TAKIA

TAUOLLA HELMIKUUN LOPPUUN SAAKKA.

ISOSHAKU KESÄN LEIREILLE ON PÄÄTTYNYT!

Saimme ilahduttavan suuren määrän isoshakuja, joista olemme valinneet isoset kesän 2021 leireille.
Isosille ilmoitetaan sähköpostitse, mille leirille on tullut valituksi. Kiitos kaikille hakeneille ja mukavaa leirikesää odotellen!

Varhaisnuorisotyö

tarjoaa toimintaa ja sen yhteydessä seurakunnan kasteopetusta 7–14-vuotiaille.

Koululaisten iltapäiväkerhot

Lammin liikuntakeskuksen kerhotila Keitaassa tiistaisin klo 13 -16. Alakoululaisille pelailua, hengailua ja välipalaa.

Tuuloksen seurakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 13-16. Alakoululaisille pelailua, hengailua ja välipalaa.

Nuorisotyö

Nuorisotyö kutsuu seurakunnan toimintaan rippikoulua käyviä ja sitä vanhempia nuoria. Toimintamuotoina ovat mm. nuortenillat, isoskoulutus sekä erilaiset retket, leirit ja tapahtumat.

Seurakunnan työntekijä on tavattavissa Hakkalan koululla  torstaisin klo 10.30-12.00.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille konfirmoiduille nuorille iältään n. 15–17-vuotiaille. Isoskoulutuksen jälkeen voi hakeutua isoseksi rippikoulu- sekä varhaisnuortenleireille.

Isoskoulutus kokoontuu joka toinen torstai klo 16-18 Lammin seurakuntatalolla.

Ajankohtaista tietoa  toiminnasta saat seuraamalla nuorisotyön Instagramia latu_nuoret https://www.instagram.com/latu_nuoret/