Varhaisnuorisotyö

tarjoaa toimintaa ja sen yhteydessä seurakunnan kasteopetusta 7–14-vuotiaille. Tällä hetkellä toiminta tarkoittaa varhaisnuorten leirejä kolme kertaa vuodessa sekä isosten kouluttamista leirien ja kerhojen ohjaajiksi.

Lammin seurakunnan syystoimintakysely tästä.

Koululaisten iltapäiväkerho

Tuuloksen seurakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 13-16. Pelailua, hengailua ja välipalaa koululaisille.

Nuorisotyö

Nuorisotyö kutsuu seurakunnan toimintaan rippikoulua käyviä ja sitä vanhempia nuoria. Toimintamuotoina ovat mm. nuortenillat, isoskoulutus sekä erilaiset retket, leirit ja tapahtumat.

Seurakunnan työntekijä on tavattavissa Hakkalan koululla  joka torstai klo 10.45-12.45.

Lammin seurakunnan syystoimintakysely tästä.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille konfirmoiduille nuorille iältään n. 15–17-vuotiaille. Isoskoulutuksen jälkeen voi hakeutua isoseksi rippikoulu- sekä varhaisnuortenleireille.

Isoskoulutus kokoontuu parittomien viikkojen perjantaina klo 16-18 Lammin seurakuntatalolla.

Lisätietoa nuoriso-ohjaaja Sami Laulajainen

Nuortenillat

Nuortenillat parittomien viikkojen perjantaisin klo 18-22 Lammin seurakuntatalolla. Pelailua, hengailua, iltapalaa ja hartaus.

Ajankohtaista tietoa  toiminnasta saat seuraamalla nuorisotyön Instagramia latu_nuoret https://www.instagram.com/latu_nuoret/