HYVÄÄ SYKSYÄ!

Alkaneella syyskaudella koronakurimuksen vähitellen hellittäessä yhteiskuntamme on vihdoinkin palailemassa kohti normaalia tai ehkä tarkemmin sanoen kohti uutta normaalia. Rokotuksista ja niiden etenemisen myötä mahdollistuvista rajoitusten höllentämisistä ja poistamisista huolimatta meidän on toki edelleen tarkasti huolehdittava jo tutuksi käyneistä suojatoimista. Valoa on kuitenkin näkyvissä, sumu hälvenemässä ja maailma kirkastumassa! Iloitaan siitä!

Lammin seurakunnan syystoiminnan kausi tarjoaa monenlaista ohjelmaa niin Lammilla kuin Tuuloksessakin eri-ikäisille seurakuntalaisille yhdessä ja erikseen. Osaan ohjelmista ja tilaisuuksista on myös mahdollisuus osallistua internetin välityksellä.

Kauniit kirkkomme Lammilla ja Tuuloksessa kutsuvat luokseen viettämään sunnuntaisin jumalanpalvelusta. Kirkollisten toimitusten myötä seurakunta on myös läsnä jäsentensä iloissa ja suruissa.

Lapsille on tarjolla kerhoja. Varhaisnuoria kutsutaan omiin kerhoihinsa ja tapahtumiinsa. Nuoret tapaavat toisiaan isoskoulutuksen, erilaisten tapaamisten ja retkien merkeissä; ikäihmiset omissa kerhoissaan ja piireissään. Uudet rippikoululaiset kyselevät jo innolla ensi kesän ripareista. Kuorot aloittelevat myös jälleen toimintaansa ja kutsuvat mukaan uusia laulajia.

Olet lämpimästi tervetullut kaikkiin seurakuntamme tapahtumiin!

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Olemme tavoitettavissa puhelimessa, sähköpostilla ja somessa, jos kaipaat keskusteluseuraa. Ota rohkeasti yhteyttä! Yhteyttä saa ottaa, vaikkei olisi mitään erityistä asiaakaan.

Toivon Taivaan Isän siunausta syksyysi ja elämääsi seuraavan rukouksen muotoon kirjoittamani runon sanoi:

Kiitos syksystä Jumala!

Kiitos syksystä Jumala;

keltaisesta koivunlehdestä,

punaisesta mustikanvarvusta.

Kiitos syysaamun kuulaudesta

auringonnoususta usvan keskeltä,

ilman kirpeydestä.

Kiitos sinitiaisesta puun oksalla,

yöpakkasen jäädyttämästä lammikosta,

lumitähdestä ikkunassa.

Kiitos myös syksyn harmaudesta,

ruskeaksi muuttuvasta peltomaisemasta,

muuttomatkalla olevasta kurkiaurasta,

sateen ropinasta!

Kiitos kynttilän liekistä,

joka keskellä syksyn pimeyttä

tuikkii ympärilleen valoa ja toivoa,

toivoa uudesta mahdollisuudesta,

kevään lupauksesta,

uudesta elämästä!

Kiitos sylistäsi, Jumala;

siitä, että sinä kannat, johdat ja viet perille!

Heli Ulvinen, kirkkoherra