HYVÄÄ SYKSYÄ!

”Keltaiset lehdet ja ruskeat

leijuvat maahan kuin untuvat.

Herra me kiitämme niistä” (Lasten virsi 151:1)

Kesä lomineen, erilaisine kokemuksineen ja tapahtumineen on takana. Toivottavasti saimme maailmantilanteemme epävarmuudesta huolimatta nauttia auringon lämmöstä, ystävien tapaamisesta, luonnon lukemattomista ihmeistä. Nyt elämme sadonkorjuun aikaa, talveen varustautumisen aikaa, arkea.

Iltojen pimetessä tuntuu hyvältä sytyttää kynttilöitä kertomaan valosta, Isän Jumalan rakkaudesta, toivosta, jota hän Jeesuksessa meille jokaiselle tarjoaa. Kynttilän liekkiä katsellessa mieleen hiipii kiitollisuutta kaikesta siitä, mitä on ollut ja myös luottamusta siihen, että Isän hoidossa on turvallista elää maailmantilanteen aiheuttaman epävarmuuden ja elämän erilaisten huoltenkin keskellä.

Lammin seurakunnan syystoiminnan kausi tarjoaa monenlaista ohjelmaa niin Lammilla kuin Tuuloksessakin eri-ikäisille seurakuntalaisille yhdessä ja erikseen. Kauniit kirkkomme Lammilla ja Tuuloksessa kutsuvat suojiinsa viettämään sunnuntaisin jumalanpalvelusta tai osallistumaan siihen internetin välityksellä. Kirkollisten toimitusten myötä seurakunta on myös läsnä jäsentensä iloissa ja suruissa. Lapsille on tarjolla kerhoja. Varhaisnuoria kutsutaan omiin tapahtumiinsa. Nuoret tapaavat toisiaan isoskoulutuksen, nuorteniltojen ja retkien merkeissä; ikäihmiset omissa kerhoissaan ja piireissään. Uudet rippikoululaiset kyselevät jo innolla ensi kesän ripareista. Kuorot aloittelevat myös jälleen toimintaansa ja kutsuvat mukaan uusia laulajia.

Olet lämpimästi tervetullut kaikkiin seurakuntamme tapahtumiin!

Tänä syksynä käydään myös seurakuntavaalit, joissa valitaan jäsenet niin seurakuntamme seurakuntaneuvostoon kuin Lammin seurakunnan edustajat Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon. Varsinainen vaalipäivä on su 20.11. Seurakuntavaalien teema on USKOTTU TOIVOTTU RAKASTETTU. Äänestämällä voit vaikuttaa Lammin seurakunnan tulevaisuuteen.

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Olemme tavoitettavissa puhelimessa, sähköpostilla ja somessa, jos kaipaat keskusteluseuraa. Ota rohkeasti yhteyttä! Yhteyttä saa ottaa, vaikkei olisi mitään erityistä asiaakaan.

”Tähtiä, pieniä, kirkkaita,

alkaa vilkkua taivaalla.

Herra me kiitämme niistä” (Lasten virsi 151:4)

Toivon Taivaan Isän siunausta syksyysi ja elämääsi; pidetään huolta toisistamme!

Heli Ulvinen, kirkkoherra