Aurinkoisia sydäntalven päiviä!

Saamme jälleen iloita ja nauttia kunnon talvesta ja kiittää siitä Taivaallista Isäämme vaikkapa seuraavan virren sanoin:

Talven valon saamme lumen myötä,

ensihiutaleista sydän syttyy.

Luojan ihmeellistä luomistyötä

riemuiten ylistämään.

Kiitos pakkasista paukkuvista,

nuoskapäivistä ja pyrysäistä,

kiitos puista lumihuurteisista,

tähdistä öisen taivaan.

Jään ja lumen alla lepääviä

pikku luotujasi hoivaat, Luoja.

Suojele myös meitä ihmisiä,

meillekin lepo anna.  (Virsi 911: 1,3,5)

Koronapandemia kurittaa edelleen meidän maailmaamme rajoittaen elämäämme ja kokoontumisiamme. Tämä vaatii meiltä jaksamista ja voimia. Niitä meille kaikille toivon ja rukoilen.

Seuraamme Lammin seurakunnassa viranomaisten koronaohjeita ja Tampereen hiippakunnan niiden pohjalta antamaa ohjeistusta. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut tammikuun alkupuolelle antamiaan kokoontumisrajoituksia 26.1.2022 saakka.

Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset, kuten kasteet, avioliittoon vihkimiset ja hautaukset, voivat jatkua, mutta harvennetuin istumapaikoin. Näissä uskonnolliselle yhdyskunnalle tunnusomaisessa, julkisessa uskonnonharjoitukseen kuuluvassa toiminnassa ei myöskään voida käyttää koronapassia.

Jumalanpalveluksiin voi osallistua myös internetin välityksellä. Jumalanpalvelukset lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan verkkosivuilta www.lamminseurakunta.fi.

Kaikista muista seurakunnan tilaisuuksista ja aikuisten ryhmätoiminnasta (kerhot, piirit, kuorot) joudumme luopumaan ainakin 26.1.2022 asti.

Jumalanpalvelusten lisäksi julkaisemme ohjelmaa kotisivuillamme

www.lamminseurakunta.fi sekä facebook-sivuilta www.facebook.com/LamminSeurakunta/ ja www.facebook.com/TuuloksenAlueseurakunta/ ja Lammin seurakunnan Youtube –kanavalla.

Suorien lähetysten alkamisajankohdat löytyvät kotisivuiltamme ja Keski-Häme –lehden kirkollisista ilmoituksista.

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja somessa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Tänä poikkeuksellisenakin aikana saamme luottaa Taivaan Isän huolenpitoon ja hänen rakkauteensa; rakkauteen, josta mikään ei voi meitä erottaa.

Aurinkoisia sydäntalven päiviä ja Taivaan Isän siunausta toivottaen

Heli Ulvinen, kirkkoherra