Henkilöt kättelemässä

Avoimet työpaikat

Diakonian virka

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa on haettavana diakonian virka. Virkapaikkana on seurakunnan diakoniakeskus Hämeenlinnan keskustassa ja työalueena koko Hämeenlinna-Vanajan seurakunta. Työtehtäviin kuuluu laaja-alainen diakoniatyö, joka sisältää muun muassa sielunhoidolliset keskustelut, taloudellisen auttamisen, kotikäynnit ja ryhmä-, retki- sekä leiritoiminnan. Tehtävänä on kehittää ja toteuttaa diakoniatyötä huomioiden erityisesti heikoimmassa asemassa olevien perheiden ja henkilöiden hyvinvointi. Viran hyvä hoitaminen edellyttää yhteistyötä seurakunnan eri työalojen, diakonian eri yhteistyötahojen ja vapaaehtoisten toimijoiden kanssa.

Haemme 13 hengen diakoniatiimiimme diakonian osaajaa, jolla on kokemusta diakoniatyöstä ja intoa ottaa vastuuta työn kehittämisestä ja toteuttamisesta. Arvostamme yhteistyötaitoja ja kykyä toimia luontevasti monenlaisten ihmisten parissa. Työn hoitaminen edellyttää it-taitoja ja erilaisten viestimien hallintataitoja.

Kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 1§:n mukainen tutkinto. Viran peruspalkka on 502 vaativuusryhmässä 2376,07 euroa. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa KirVESTES:n liitteen 1 mukaista kokemuslisää. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään 30.3. ja 31.3.2020 sekä soveltuvuustesti erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Virka on otettava vastaan 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.3.2020 klo 15 osoitteeseen Hämeenlinna-Vanajan seurakunta/Diakonian virka, PL 65, 13101 Hämeenlinna tai sähköpostitse, virpi.kylmalahti@evl.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää tutkinto- tai työtodistuksia, ne pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätiedustelut ti 3.3. ja ti 10.3. klo 9-12 johtava diakonian viranhaltija Virpi Kylmälahti p. 040 804 9360.