Avoimet työpaikat Hämeenlinnan seurakunnissa

Hämeenlinna on kaupunki, jossa luonto ja vesi ovat kaikkialla läsnä. Kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudun ja Tampereen välissä, keskellä kauneinta Hämettä. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän muodostavat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan ja Lammin seurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hautausmaista ja kiinteistöistä. Hämeenlinnan seurakuntien jäsenmäärä on noin 50 000 ja työntekijöitä yhtymässä ja sen seurakunnissa työskentelee yhteensä noin 140.

Keittiötyöntekijä

Haemme keittiötyöntekijää sijaisuuteen ajalle 1.5.2024-31.8.2025 Hämeenlinnan seurakuntayhtymän toimipisteisiin. Työtehtäviin kuuluu kaikkia keittiössä esiintyviä tehtäviä ja leirikeskuksen puhtaanapitoa. Työtehtävissä edellytetään 18 vuoden ikää sekä valmiutta tehdä 2-vuorotyötä, myös viikonloppuisin. Tehtävässä vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön, laajan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Palkkaus KirVESTES:n mukaan.

Hakuaika päättyy 29.2.2024 klo 12.

Hakemukset KirkkoRekry-järjestelmän kautta.

Tiedusteluihin vastaa keittiötoimen työnjohtaja Nina Kainulainen puh 0408049461 nina.kainulainen@evl.fi

Hautausmaiden kausityöntekijät

Haemme kausityöntekijöitä hautausmaiden ja hautojen hoito- sekä kunnostustöihin Ahveniston, Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Vanajan ja Vuorentaan hautausmaille pääsääntöisesti 6 kk sekä 2-4 kk jaksoille ajalla touko-lokakuu (suurin tarve touko-kesäkuussa). Työ on pääasiassa hautausmaiden hoitoa mm. nurmikonleikkausta, haravointia, rikkaruohojen kitkemistä, mullan vaihtoa ja seurakuntayhtymän haudanhoidoista huolehtimisista. Kalvolan työtehtäviin sisältyy myös yhden henkilön osalta kiinteistöjen siistijän työtä. Edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä.

Odotamme reipasta ja positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön, yhteistyökykyä sekä sujuvaa suomen kieltä. Kokemus puutarhatöistä sekä niihin liittyvien koneiden käyttötaito katsotaan eduksi. Haastattelut ja rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Valinnat tehdään maaliskuun loppuun mennessä ja valinnasta ilmoitetaan työpaikan saaneille. Haastattelut suoritetaan viikolla 10. Haastatteluun kutsutaan erikseen puhelimitse.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KirVESTES 201-301 vaativuusryhmien (1 756,67-2 221,35 euroa) mukaisesti.

Hakuaika päättyy 25.2.2024. Haku sähköisellä hakulomakkeella Kirkkorekry-järjestelmässä ja lisätiedot: www.hameenlinnanseurakunnat.fi/tyopaikat

Lisätietoja antaa ma 5.2.2024 klo 13-15 tai ti 20.2.2024 klo 13-16 hautaustoimen päällikkö Piia Suonpää, puh. 040-8049 440 tai piia.suonpaa@evl.fi

Hautausmaiden kesätyöntekijät

Haemme 16 vuotta täyttäneitä nuoria kesätyöntekijöitä hautausmaiden ja hautojen hoito- sekä kunnostustöihin Ahveniston, Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Vanajan ja Vuorentaan hautausmaille 4 viikon jaksoille kesä-heinäkuun ajalle 2024. Työ on pääasiassa hautausmaiden hoitoa mm. nurmikonleikkausta, haravointia, rikkaruohojen kitkemistä ja seurakuntayhtymän haudanhoidoista huolehtimisista. ( Huom, jos olet yli 18 vuotta, katso myös yli 18 vuotiaiden kausityötekijöiden haku.)

Odotamme reipasta ja positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön, yhteistyökykyä sekä sujuvaa suomen kieltä. Kokemus puutarhatöistä sekä niihin liittyvien koneiden käyttötaito katsotaan eduksi. Haastattelut ja rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Valinnat tehdään 14.4. mennessä ja valinnasta ilmoitetaan työpaikan saaneille. Haastatteluun kutsutaan erikseen puhelimitse.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KirVESTES hinnoitteluryhmän N32 mukaisesti, tuntipalkka 8,33 €/h. Työaika ma-to 7.00-15.30 ja pe 7.00-13.45

Hakuaika päättyy 10.3.2024 mennessä. Haku sähköisen lomakkeen kautta.

Tiedusteluihin vastaa hautaustoimen päällikkö Piia Suonpää p, 040-8049 440