Arjen ongelmat kasautuvat helposti

Seurakunnassa ihminen halutaan nähdä kokonaisuutena ja tilanteet monen asian summana.

Elämässä voi kohdata vastoinkäymisiä, kuten ihmissuhdevaikeuksia, surua, sairautta, rahahuolia ja työttömyyttä. Asiat saattavat kasaantua silloin, kun ne alkavat mennä pieleen. Sinun ei tarvitse jäädä yksin asioittesi kanssa.

Kun haluat keskustella, miettiä elämäntilannettasi tai etsiä ratkaisuja arjen ongelmiin, voit ottaa yhteyttä oman seurakuntasi diakoniatyöntekijään.

Jürgen Skaffari

Lammin seurakunta

Puhelin 040-804 9504

Sähköposti jurgen.skaffari@evl.fi

Toimipiste Lammin seurakuntatalo

Toimipisteen osoite Katariinantie 2, 16900 Lammi

Diakoniapäivystys

ilman ajanvarausta (pääsääntöisesti) Lammilla tiistaisin klo 10 - 12, Tuuloksessa vain ajanvarauksella.

Yksi asiakas kerralaan!!  Ja tulethan terveenä.

Taloudellista tukea jaetaan lähinnä elämän kriisitilanteissa talousarvion puitteissa sekä jaossa myös Eu-ruokaa diakonaalisin perustein.

Diakoniapuoli suljettu 25.6. - 25.7. välisen ajan.

​​​​​​​Diakoniapäivystys ti klo 10 - 12 seuraavasti: 15.6., 22.6. ja seuraavan kerran 27.7.

Onnittelukäynnit ​​​​​​

Kotiseurakunta muistaa 80-, 90-, 95- ja yli 95-vuotiaita seurakuntalaisia onnittelukäynnillä. Seurakunnasta otetaan yhteyttä ja kysellään sopiiko tulla onnittelukäynnille. Tervehdyskäyntiä voi myös pyytää.

70-vuotiaille järjestetään vuosittain syyskuussa syntymäpäiväjuhla ja kutsut tähän juhlaan lähetetään kotiin. Lisäksi 85-vuotiaita muistetaan joulun alla joulutervehdyksellä.

Näin korona-aikana lähestymme sankareita puhelimitse.

Omaishoitajat

Toiminnasta voi tiedustella  diakoniatyöntekijältä sekä katsoa Keitaan toiminnasta.