Lammin kirkko

Katariinantie 2 , 16900 Lammi

Lammin seurakunnan Lammin kirkko ulkoa

Aukioloajat

Lammin kirkko on avoinna tilaisuuksien yhteydessä ja sopimuksen mukaan.

Kuvia Lammin kirkosta.

Historia

Lammin keskiaikainen kirkko on nykyisten tutkimusten mukaan rakennettu aikavälillä 1490–1510. Kirkko on omistettu vuonna 307 kuolleelle Aleksandrian Pyhälle Katriinalle, oppineelle marttyyrineidolle. Ennen tätä kirkkoa Lammilla on ollut kaksi vanhempaa, mahdollisesti puusta rakennettua kirkkoa.

Lue lisää Lammin kirkon historiasta.

Urut

28-äänikertaiset urut ovat vuodelta 1967 ja ne ovat Kangasalan urkutehtaan valmistamat.

Kirkko juhlatilana

Lammin kirkkoa voi vuokrata erilaisia tilaisuuksia varten, kuten häät, kastetilaisuudet, hautajaiset sekä konsertit. Kirkossa on 400 istumapaikkaa. Kirkossa on urut ja piano.

Tarpeen mukaan lainattavissa on kastemalja, maljakot, kynttilänjalat, kaste-/muistopöytä.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Lammin kirkkoherranvirastosta puh. 040 804 9500.

Hinnasto.

Pysäköinti

Kirkon vieressä on pysäköintipaikkoja. Hautausmaan toisella puolella osoitteessa Katariinantie 2 on lisäpaikkoja.

Esteettömyys

Pääoven sisäänkäynti on esteetön ja alttarille on pyörätuoliluiska. Kirkossa on induktiosimukka. WC-tilat sijaitsevat kappelin yhteydessä.

Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti

Katariinantie 2, 16900 Lammi

Enkelikirkko

Enkelikirkko Lammin srk:n kappelin pihalla. Mukana MLL Lammin yhdistys. Tilaisuudessa kerätään kolehti. Kesto noin 20 min.

Katariinantie 2, 16900 Lammi

Jazzahtavaa joulua-konsertti