Lapsia Afrikassa

Lähetystyö Lammin seurakunnassa

Lähetystyössä seurakunta toteuttaa Jeesuksen käskyä viedä evankeliumi kaikkeen maailmaan.

Lähetystyötä voit tehdä rukoilemalla, pitämällä yhteyttä nimikkolähetteihin, tukemalla taloudellisesti, tutustumalla lähetystyöhön ja kertomalla siitä omassa lähipiirissä. Lähetystyön hyväksi järjestetään tempauksia, myyjäisiä ja konsertteja. Keitaan keskiviikkoaamupäivien lähetyskahvilat ja lähetyspiirit on omistettu lähetystyön tukemiseen.

Linkkiyhteyksiä lähetysjärjestöihin: Lähetysseura SLS, Kansanlähetys SEKL, Evankeliumiyhdistys SLEY, Kylväjä ELK, Radiotyö SANSA Kansanlähetyksen lähetysrenkaaseen liittymällä saat kotiisi lähetystyöntekijän kiertokirjeen.

Lisätietoja pastori Sari Järältä.

Kahvia ja lähetystä

Kaikille avoin kahvila Keitaassa joka keskiviikko klo 10 - 12.
Kahvituotto lähetysjärjestöille.

Tarkemmat tiedot tilaisuuksista löytyvät kausiesitteestä ja tapahtumakalenterista, joka on kotisivuilla.