Lapsiperheille Tuuloksessa

Päiväkerhot: Päiväkerhot ovat tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille. Päästäkseen kerhoon, lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta. Kesken kerhokaudenkin voi kysellä vapaita kerhopaikkoja.

Kerho-ohjelma koostuu hartaushetkestä, käden taito-osiosta, eväs- ja satuhetkestä, ohjatuista lauluista ja leikeistä.

Tuuloksen päiväkerho kokoontuu maanantai-aamupäivisin Tuuloksen seurakuntakeskuksessa.

Lammin ja Tuuloksen koulujen lomien aikaan ei ole päiväkerhotoimintaa.

Päiväkerho toiminta on maksutonta Lammin srk:n jäsenille. Lammin seurakuntaan kuulumattomilta peritään 30€:n kerhomaksu/kausi.

Ilmoittautumiset: TÄSTÄ

Tarjoamme halukkaille toiseksi kerhoksi, tavallisen päiväkerhon lisäksi, KÄRPPÄKERHOA, joka järjestetään Lammilla. Kärppäkerhossa ollaan paljon pihalla, ulkoillaan ja retkeillään. Kärppäkerhoon ilmoittaudutaan vasta syksyllä päiväkerhojen käynnistymisen jälkeen. Kärppäkerhon kausimaksu on kaikille 20e/kausi.

Lisätiedot lastenohjaajien numeroon.

Kesälomien jälkeen, tavoitat lastenohjaajat 2.8.2021 alkaen.

Perhekerho: Perhekerho on tarkoitettu vanhemmille ja heidän alle kouluikäisille lapsilleen.

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-11.00 Tuuloksen srk-keskuksen Keltaisessa pihatuvassa.

Kerho-ohjelma koostuu kahvihetkestä, hartaushetkestä, kädentaito-osiosta, lauluista ja leikeistä.

Perhekerhoissa käy joskus lisäksi vierailijoita, jotka tulevat kerhoihin jonkun aiheen/teeman puitteissa.

Lammin ja Tuuloksen koulujen lomien aikaan ei ole perhekerhotoimintaa.

Perhekerhot jatkuvat syksyllä 2021.

Tiedustelut/Ilmoittautuminen

Anni Papinkivi p. 040 804 9509