Tuuloksen pihatupa

Pappilantie 17 , 14820 Tuulos

Lammin seurakunnan Tuuloksen pihatupa ulkoa

Tuuloksen pihatupa sijaitsee entisen pappilan pihapiirissä. Pihatupa toimii muun muassa partiolippukunta Tuuloksen Tulikourien sekä piirien ja kerhojen kokoontumistilana.

Tuuloksen pihatupa juhlatilana

Tuuloksen pihatuvassa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien pitämiseen. Pöytien (2 kpl) ääreen mahtuu istumaan 20 henkilöä.

Varusteet: Pihatuvassa on yksi neljän henkilön pöytä ja yksi kahdeksan henkilön pöytä. Kahviastiasto on 20 henkilölle. Keittiön varustukseen kuuluu kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Jääkaappia ei ole.

Tarpeen mukaan lainattavissa on kastemekko ja cd-soitin. Pihatuvassa on harmoni ja sähköurut.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Lammin kirkkoherranvirastosta.

Hinnasto.

Lammin seurakunnan Tuuloksen Pihatupa sisältä     Lammin seurakunnan Tuuloksen Pihatupa sisältä

Pysäköintipaikka on seurakuntakeskuksen pihassa.

Esteettömyys

Pihatuvan sisäänkäynti ei ole esteetön, pyörätuolilla kulkeva tarvitsee avustajan.

Vaativa pyörätuolireitti

Pappilantie 17, 14820 Tuulos

Perhekerho

Kerhoilua alle koulu-ikäiselle lapselle yhdessä tutun ja turvallisen aikuisen kanssa.

Pappilantie 17, 14820 Tuulos

Perhekerho