Tuuloksen pihatupa

Pappilantie 17 , 14820 Tuulos

Tuuloksen pihatupa

Tuuloksen pihatupa sijaitsee entisen pappilan pihapiirissä. Pihatupa toimii muun muassa partiolippukunta Tuuloksen Tulikourien sekä piirien ja kerhojen kokoontumistilana.

Tuuloksen pihatupa juhlatilana

Tuuloksen pihatuvassa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien pitämiseen. Pöytien (2 kpl) ääreen mahtuu istumaan 20 henkilöä.

Varusteet: Pihatuvassa on yksi neljän henkilön pöytä ja yksi kahdeksan henkilön pöytä. Kahviastiasto on 20 henkilölle. Keittiön varustukseen kuuluu kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Jääkaappia ei ole.

Tarpeen mukaan lainattavissa on kastemekko ja cd-soitin. Pihatuvassa on harmoni ja sähköurut.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Lammin kirkkoherranvirastosta.

Hinnasto.

Pysäköintipaikka on seurakuntakeskuksen pihassa.

Esteettömyys

Pihatuvan sisäänkäynti ei ole esteetön, pyörätuolilla kulkeva tarvitsee avustajan.

Vaativa pyörätuolireitti