Lapsi piirtää puuväreillä. Lammin seurakunta.

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunta muistaa 1–3-vuotiaita lapsia lähettämällä heille syntymäpäiväkortin.

Päiväkerhot

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille.

Kerho-ohjelma koostuu hartaushetkestä, käden taito-osiosta, eväs- ja satuhetkestä, ohjatuista lauluista ja leikeistä.

Päiväkerhoja toimii Lammin seurakuntatalolla ja Tuuloksen seurakuntakeskuksessa aamupäivisin ja yhtenä iltapäivänä.  Lammin koulujen lomien aikaan ei ole päiväkerhotoimintaa.

Päästääkseen syksyllä 2020 kerhoon, lapsen tulee täyttää 3 vuotta viimeistään 24.8. 2020.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset lastenohjaajien numeroon.

Perhekerhot

Perhekerhot on tarkoitettu vanhemmille ja heidän alle kouluikäisille lapsilleen.

Perhekerho kokoontuu Lammin seurakuntatalon seurakuntasalissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.30-11.00 ja Tuuloksen seurakuntakeskuksen Keltaisessa pihatuvassa perjantaisin klo 9.30-11.00 joka viikko.

Kerho-ohjelma koostuu kahvihetkestä, hartaushetkestä, kädentaito-osiosta, lauluista ja leikeistä.

Ohjelmaa on aikuisille ja lapsille yhdessä ja erikseen.

Perhekerhoissa käy joskus lisäksi vierailijoita, jotka tulevat kerhoihin jonkun aiheen/teeman puitteissa.

Lammin koulujen lomien aikaan ei ole perhekerhotoimintaa.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen lammin.paivakerhot@evl.fi tai ottaa yhteyttä suoraan lastenohjaajiin.