Lapsi piirtää puuväreillä. Lammin seurakunta.

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunta muistaa 1–3-vuotiaita lapsia lähettämällä heille syntymäpäiväkortin.

Päiväkerhot

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta kerhokauden alkuun mennessä.

Kerho-ohjelma koostuu hartaushetkestä, käden taito-osiosta, eväs- ja satuhetkestä, ohjatuista lauluista ja leikeistä.

Päiväkerhoja toimii Lammin seurakuntatalolla ja Tuuloksen seurakuntakeskuksessa aamupäivisin. Lammin ja Tuuloksen koulujen lomien aikaan ei ole päiväkerhotoimintaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset lastenohjaajien numeroon.

Korona-tilanteesta johtuvista syistä kerhoryhmät ovat tällä hetkellä täynnä.

Perhekerhot

Perhekerhot on tarkoitettu vanhemmille ja heidän alle kouluikäisille lapsilleen.

Perhekerho kokoontuu Lammin seurakuntatalon seurakuntasalissa keskiviikkoisin klo 9.30-11.00 ja Tuuloksen seurakuntakeskuksen Keltaisessa pihatuvassa perjantaisin klo 9.30-11.00 joka viikko.

Kerho-ohjelma koostuu kahvihetkestä, hartaushetkestä, kädentaito-osiosta, lauluista ja leikeistä.

Perhekerhoissa käy joskus lisäksi vierailijoita, jotka tulevat kerhoihin jonkun aiheen/teeman puitteissa.

Lammin ja Tuuloksen koulujen lomien aikaan ei ole perhekerhotoimintaa.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen lammin.paivakerhot@evl.fi tai ottaa yhteyttä suoraan lastenohjaajiin.

Perhekerhot ovat tauolla koronatilanteen vuoksi toistaiseksi.