Lapsi piirtää puuväreillä. Lammin seurakunta.

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunta muistaa 1–3-vuotiaita lapsia lähettämällä heille syntymäpäiväkortin.

Päiväkerhot

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Päästäkseen kerhoon, lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta. Kesken kerhokaudenkin voi kysellä vapaita kerhopaikkoja.

Kerho-ohjelma koostuu hartaushetkestä, käden taito-osiosta, eväs- ja satuhetkestä, ohjatuista lauluista ja leikeistä.

Päiväkerhoja toimii Lammin seurakuntatalolla ja Tuuloksen seurakuntakeskuksessa aamupäivisin. Lammin ja Tuuloksen koulujen lomien aikaan ei ole päiväkerhotoimintaa.

Päiväkerho toiminta on maksutonta Lammin srk:n jäsenille. Lammin seurakuntaan kuulumattomilta peritään 30€:n kerhomaksu/kausi.

Ilmoittautuminen päiväkerhoon: TÄSTÄ

Tarjoamme halukkaille toiseksi kerhoksi, tavallisen päiväkerhon lisäksi, KÄRPPÄKERHOA. Kärppäkerhossa ollaan paljon pihalla, ulkoillaan ja retkeillään. Kärppäkerhoon ilmoittaudutaan vasta syksyllä päiväkerhojen käynnistymisen jälkeen. Kärppäkerhon kausimaksu on kaikille 20e/kausi.

Lisätiedot lastenohjaajien numeroon.

Kesälomien jälkeen, tavoitat lastenohjaajat 2.8.2021 alkaen.

Perhekerhot

Perhekerhot on tarkoitettu vanhemmille ja heidän alle kouluikäisille lapsilleen.

Perhekerho kokoontuu Lammin seurakuntatalon seurakuntasalissa keskiviikkoisin klo 9.30-11.00 ja Tuuloksen seurakuntakeskuksen Keltaisessa pihatuvassa perjantaisin klo 9.30-11.00 joka viikko.

Kerho-ohjelma koostuu kahvihetkestä, hartaushetkestä, kädentaito-osiosta, lauluista ja leikeistä.

Perhekerhoissa käy joskus lisäksi vierailijoita, jotka tulevat kerhoihin jonkun aiheen/teeman puitteissa.

Lammin ja Tuuloksen koulujen lomien aikaan ei ole perhekerhotoimintaa.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen lammin.paivakerhot@evl.fi tai ottaa yhteyttä suoraan lastenohjaajiin.

Perhekerhot jatkuvat syksyllä 2021. Mukaan voit tulla milloin vaan, ei ilmoittautumisia.