Lapsi piirtää puuväreillä. Lammin seurakunta.

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunta muistaa 1–3-vuotiaita lapsia lähettämällä heille syntymäpäiväkortin.

Päiväkerhot

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Päästäkseen kerhoon, lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta. Kesken kerhokaudenkin voi kysellä vapaita kerhopaikkoja.

Kerho-ohjelma koostuu hartaushetkestä, käden taito-osiosta, eväs- ja satuhetkestä, ohjatuista lauluista ja leikeistä.

Päiväkerhoja toimii Lammin seurakuntatalolla ja Tuuloksen seurakuntakeskuksessa aamupäivisin. Lammin ja Tuuloksen koulujen lomien aikaan ei ole päiväkerhotoimintaa.  Päiväkerhot alkavat syksyllä 2022 viikolla 33.

Päiväkerho toiminta on maksutonta Lammin srk:n jäsenille. Lammin seurakuntaan kuulumattomilta peritään 30€:n kerhomaksu/kausi.

Ilmoittautuminen päiväkerhoon: TÄSTÄ

Tarjoamme halukkaille toiseksi kerhoksi, tavallisen päiväkerhon lisäksi, KÄRPPÄKERHOA. Kärppäkerhossa ohjelma on hieman vaihtelevampaa, siellä esimerkiksi ollaan enemmän ulkona, tutustutaan lähiseutuun ja retkeillään. Kärppäkerhoon ilmoittaudutaan vasta syksyllä päiväkerhojen käynnistymisen jälkeen. Kärppäkerhon kausimaksu on kaikille 20e/kausi.

Lisätiedot lastenohjaajien numeroon.

Perhekerhot

Perhekerhot on tarkoitettu vanhemmille ja heidän alle kouluikäisille lapsilleen.

Perhekerho kokoontuu Lammin seurakuntatalon seurakuntasalissa keskiviikkoisin klo 9.30-11.00

Tuuloksessa perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen Keltaisessa pihatuvassa perjantaisin klo 9.30-11.00.

Kerho-ohjelma koostuu kahvihetkestä, hartaushetkestä, kädentaito-osiosta, lauluista ja leikeistä.

Perhekerhoissa käy joskus lisäksi vierailijoita, jotka tulevat kerhoihin jonkun aiheen/teeman puitteissa.

Lammin ja Tuuloksen koulujen lomien aikaan ei ole perhekerhotoimintaa. Perhekerhot alkavat syksyllä 2022 viikolla 33.

Mukaan voit tulla milloin vaan, ei ilmoittautumisia.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen lammin.paivakerhot@evl.fi tai ottaa yhteyttä suoraan lastenohjaajiin.

Lastenohjaajat ovat kesälomien jälkeen jälleen tavoitettavissa 3.8.2022 lähtien.