Pyhiinvaellus

Evon pyhiinvaellusreitti - Esite (PDF)
Evon pyhiinvaellusreitti (PDF)

Tervetuloa kulkemaan tämä Evon retkeilyalueen pyhiinvaellusreitti (n. 3 km päätepisteeseen) omaan tahtiisi, kuunnellen ja ihmetellen. Tavoitteena ei ole suorittaa tehtävää, vaan tulla kokonaisvaltaiseksi hoidetuksi luonnon helmassa. Reitin varrella olevat seitsemän (7) pysähdyspistettä tarjoavat sinulle rauhaa ja pohdittavaa mieleesi. Reitin pysähtymispisteet ja koko reitin kartan löydät Google Maps- sovelluksen kautta.

Reitin ja kartan löydät Google Maps- palvelusta, tästä linkistä.

Teema Reitin varrella olevat erilaiset tekstit pyrkivät havahduttamaan omaa elämääsi. Sinulla on mahdollisuus katsella omaa elämänpolkuasi myös hengellisestä näkökulmasta vaeltamisen lisäksi.

Pituus Reitti on pituudeltaan n. 3 km mittainen. Se alkaa Syrjänalusen pysäköintialueen (Vappulantie 190, Lammi, Hämeenlinna) parkkipaikalta päättyen Pitkänniemenjärven rannalla olevalle metsäkirkolle. Reitti kulkee paljon Ilvesreittiä mukaillen (merkitty puihin, ilveksen tassu). Edes takaisen reitin kokonaispituudeksi kertyy n. 6 km. Lisätietoa Evon retkeilyreitistä löydät; www.luontoon.fi/evo.

Lähellä Syrjänalusen pysäköintialuetta sijaitsee Syrjänalusen laavu, jossa on tulentekopaikka sekä käymälä. Ota mukaan omaa WC-paperia.

Saavutettavuus Reitin alkuosa on helppokulkuista ja seurailee paljon hyvää tiepohjaa. Keskikohdalla, ennen loppuosuutta reitti siirtyy metsäpoluille ja muuttuu vaativammaksi. Kunnon jalkineita tarvitaan. Reitti ei sovellu liikuntarajoitteisille.

 

Google Maps -ohje

1. Google Mapsin käyttö voi edellyttää Google-asiakastilin omistamista. Jos sinulla ei ole tiliä, voit sellaisen luoda:
https://www.google.com/intl/fi/account/about/

2. Hanki QR-lukijasovellus puhelimeesi, jos sinulla ei sellaista ole jo hankittuna.

3. Laita puhelimessa Sijainti-moodi päälle, jotta näet oman sijaintisi kartalla. 

4. Klikkaa https://bit.ly/evonpyhiinvaellusreitti -linkkiä tai lue karttaan ohjaava QR-koodi (kts. alla).

5. Paina “Avaa linkit muissa sovelluksissa” -painiketta (punainen ympyrä oikeassa yläkulmassa). Painamalla painiketta, kartta aukeaa Google Maps -sovelluksessa ja pystyt sitten paremmin hahmottamaan itsesi kartalla sekä tarkastelemaan reittiä.

6. Kun olet saapunut kohteelle, klikkaa puhelimessa reittipistettä taikka lue QR-koodi kohteessa.

7. Google Maps -kartan näkymää voit lähentää tai lointontaa levittämällä sormia älypuhelimen näytön päällä.

Huom. Tässä esitteessä jokaiselle kohteelle on määritelty suuntaa-antava GPS-koordinaatti, esim. GPS: 54VQ+GWC Suomela. Google Maps -ohjelmassa voit etsiä kohteeen myös suoraan GPS-koordinaatin avulla.
 

 

 

Pysähdyspisteet 1-7

Pysähdyspisteet ja ehdotettu paluureitti

 

Evon pyhiinvaellusreitti - Google Maps (QR-koodi)