Joulun sanoma koskettaa - Jouluevankeliumi 2020

YouTube-video

Viruksen kuvia. Teksti: "Tiedote koronaviruksen vaikutuksista Lammin seurakunnan toimintaan."

TIEDOTE  koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksista Lammin seurakuntaan

Julkaistu 30/09/2020

Lammin seurakunnassa sekä Lammilla että Tuuloksessa jumalanpalvelukset vietetään julkisina tilaisuuksina huomioiden kuitenkin turvallisuus- ja hygienia-asiat sekä kokoontumisrajoitukset.

Seuraamme Lammin seurakunnassa viranomaisten koronaohjeita sekä kirkkohallituksen ja piispojen niiden pohjalta antamaa ohjeistusta. Jumalanpalvelukset voidaan toteuttaa kirkkotilassa läsnä olevan seurakunnan kanssa. Niihin voi kuitenkin kerralla osallistua kirkkotilasta riippuen vain 35 – 70 henkeä (Lammin kirkko 70 henkeä, Tuuloksen kirkko 35 henkeä). Osallistujia pyydetään asettumaan kirkkoon turvaetäisyyksin ja desinfioimaan kätensä kirkkoon tullessa. Lisäksi suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Jumalanpalveluksia pyritään mahdollisuuksien mukaan myös nauhoittamaan / videoimaan ja julkaisemaan internetissä seurakunnan verkkosivuilla www.lamminseurakunta.fi ja facebook-sivuilla www.facebook.com/LamminSeurakunta/ ja www.facebook.com/TuuloksenAlueseurakunta/

Kirkolliset toimitukset kuten kaste, vihkiminen ja hautaukset toimitetaan sovitusti. Niihin voi kuitenkin osallistua kappeli- ja kirkkotilasta riippuen vain 30 – 70 henkeä ( Lammin siunauskappeli 30 henkeä, Lammin kirkko 70 henkeä ja Tuuloksen kirkko 35 henkeä). Osallistujia pyydetään myös kirkollisissa toimituksissa huomioimaan turvavälit ja hygienia-asiat. Lisäksi suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten ohella Lammin seurakunta järjestää muita seurakunnan tilaisuuksia ja tapahtumia sekä kerhotoimintaa niin Lammilla kuin Tuuloksessa mahdollisuuksien mukaan. Myös näiden tilaisuuksien osallistujamäärää voidaan tilasta riippuen joutua rajoittamaan, jotta turvavälit saadaan toteutettua.  Tilaisuuksista ilmoitetaan Keski-Häme –lehden kirkollisissa ilmoituksissa sekä edellä mainituilla verkko- ja facebook-sivuillamme.

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten

Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja somessa, jos kaipaat keskusteluseuraa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Kirkon keskusteluapua saa numerossa 0400 22 11 80, sivustolla www.kirkonkeskusteluapua.fi on palveleva chat ja palveleva netti.

Lammin seurakunta vetoaa, että kukaan ei flunssaoireisena osallistuisi seurakunnan tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Kirkkoherranvirasto on avoinna arkisin klo 9 – 13 sekä Tuuloksen seurakuntakeskuksessa torstaisin klo 12 – 15.  Kirkkoherranvirasto palvelee myös puhelimitse ja sähköpostitse klo arkisin 9 – 13 puh. 040 804 9500; lammin.seurakunta@evl.fi

Lisätietoja antaa kirkkoherra Heli Ulvinen  heli.ulvinen@evl.fi; puh. 040 8049 501

”Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret”. (5.Moos.33:27)