Tuuloksen seurakuntakeskus

Lammin seurakunnan Tuuloksen seurakuntakeskus ulkoa

.

Seurakuntakeskus juhlatilana

Tuuloksen seurakuntakeskuksessa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien, konserttien tai syntympäivien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 140 henkilöä.

Varusteet: Seurakuntakeskuksessa on sali, kahvio ja keittiö. Lisäksi rakennuksessa on kerhohuoneita. Salissa on flyygeli.

Salissa on 26 kpl neljän henkilön pöytiä, syöttötuoleja on kaksi kappaletta. Kahvi- ja ruoka-astiastot on 100 henkilölle, myös tarjoiluastiat löytyvät.

Kastemekko, -malja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä ovat lainattavissa. Tarpeen mukaan käytössä ovat äänentoistolaitteet (mikrofoni ja kaiuttimet) sekä valkokangas.

Keittiö: Seurakuntakeskuksessa on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu iso kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, astianpesukone ja jääkaappi.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Lammin kirkkoherranvirastosta.

Hinnasto.

Lammin seurakunnan Tuuloksen seurakuntakeskus sisältä     Lammin seurakunnan Tuuloksen seurakuntakeskus sisältä

Tuuloksen seurakuntakeskuksen yhteydessä on pysäköintialue.

Esteettömyys

Sisäänkäynti ei ole esteetön, pyörätuolilla kulkeva tarvitsee avustajan.

Vaativa pyörätuolireitti

Pappilantie 15, 14840 Tuulos

Esikoiset ry:n seurat

Esikoisten seurat Tuuloksessa

Pappilantie 15, 14840 Tuulos

Eläkeläisten kerho (Virkistyspäivä Tuulos)

Eläkeläisten kerho ja ruokailu.