TIEDOTE

koronaviruksen vaikutuksista Lammin seurakunnan toimintaan 25.2.2022 alkaen

Julkaistu 24/02/2022

Valoa kohti!

Lammin seurakunnassa sekä Lammilla että Tuuloksessa jumalanpalvelukset vietetään julkisina tilaisuuksina huomioiden kuitenkin turvallisuus- ja hygienia-asiat sekä tiloihin soveltuvat henkilömäärät.

Seuraamme Lammin seurakunnassa viranomaisten koronaohjeita ja Tampereen hiippakunnan niiden pohjalta antamaa ohjeistusta. Huomioimme myös paikallisen Lammi- Tuulos –alueen koronatilanteen toiminnassamme.

Jumalanpalvelusten ohella järjestämme muita seurakunnan tilaisuuksia ja avaamme aikuisten ryhmätoimintaa (kerhot, piirit, kuorot) näillä näkymin hiihtolomaviikon 9 jälkeen 7.3.2022 alkaen.

Koronavirus vaikuttaa kuitenkin edelleen toteutustapoihin ja turvallisuusjärjestelyihin seurakunnan toiminnassa mm. väljyyden, hygieniaohjeistusten ja maskisuosituksen kautta. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä rokotesuojan tasosta riippumatta maaliskuun loppuun asti ja senkin jälkeen vielä varsinkin tilaisuuksissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan.

Jumalanpalveluksiin voi osallistua myös internetin välityksellä. Jumalanpalvelukset lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan verkkosivuilta www.lamminseurakunta.fi

Jumalanpalvelusten lisäksi julkaisemme mahdollisuuksien mukaan erilaista ohjelmaa verkkosivuillamme www.lamminseurakunta.fi sekä facebook-sivuilla www.facebook.com/LamminSeurakunta/  ja www.facebook.com/TuuloksenAlueseurakunta/  ja Lammin seurakunnan Youtube-kanavalla.

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja somessa, jos kaipaat keskusteluseuraa. Ota rohkeasti yhteyttä. Kirkon keskusteluapua saa numerosta 0400 22 11 80. Sivustolla www.kirkonkeskusteluapu.fi on palveleva chat ja palveleva netti.

Kirkkoherranvirasto palvelee ma- pe klo 9- 13 ja Tuuloksessa to klo 12 – 15.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Heli Ulvinen heli.ulvinen@evl.fi  p. 040 8049501

”Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattelevat ikuiset käsivarret” 5.Moos.33:27