TIEDOTE

koronaviruksen vaikutuksista Lammin seurakunnan toimintaan 12.1. - 23.2.2022

Julkaistu 12.01.2022

Sydäntalven päivät poikkeusjärjestelyin!

Lammin seurakunnassa sekä Lammilla että Tuuloksessa jumalanpalvelukset vietetään julkisina tilaisuuksina huomioiden kuitenkin turvallisuus- ja hygienia-asiat sekä kokoontumisrajoitukset.

Seuraamme Lammin seurakunnassa viranomaisten koronaohjeita ja Tampereen hiippakunnan niiden pohjalta antamaa ohjeistusta. Tämän hetken ohjeiden mukaan yleisötilaisuuksien osanottajamäärä rajoitetaan sisätiloissa 10 henkeen ja ulkotiloissa 50 henkeen. Kyseinen kokoontumisrajoitus ei kuitenkaan koske jumalanpalveluksia,  eikä kirkollisia toimituksia, kuten kastetta, avioliittoon vihkimistä ja hautausta. Näihin uskonnolliselle yhdyskunnalle tunnusomaiseen, julkiseen uskonnonharjoitukseen kuuluvaan toimintaan voidaan ottaa kokoontumisohjeistukset huomioiden osallistujia tiloihin soveltuva määrä.

Jumalanpalveluksiin voi osallistua myös internetin välityksellä. Jumalanpalvelukset lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan verkkosivuilta www.lamminseurakunta.fi

Kaikista muista seurakunnan tilaisuuksista ja aikuisten ryhmätoiminnasta (kerhot, piirit, kuorot) joudumme luopumaan ainakin 23.2.2022 saakka.

Jumalanpalvelusten lisäksi julkaisemme mahdollisuuksien mukaan erilaista ohjelmaa verkkosivuillamme www.lamminseurakunta.fi sekä facebook-sivuilla www.facebook.com/LamminSeurakunta/  ja www.facebook.com/TuuloksenAlueseurakunta/  ja Lammin seurakunnan Youtube-kanavalla.

Koronavirus vaikuttaa moniin toteutustapoihin ja turvallisuusjärjestelyihin seurakunnan toiminnassa mm. väljyyden, turvavälien, hygieniaohjeistusten ja maskisuosituksen kautta. Kaikkiin seurakuntamme tilaisuuksiin osallistuville suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttämistä rokotesuojan tasosta riippumatta.

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja somessa, jos kaipaat keskusteluseuraa. Ota rohkeasti yhteyttä. Kirkon keskusteluapua saa numerosta 0400 22 11 80. Sivustolla www.kirkonkeskusteluapu.fi on palveleva chat ja palveleva netti.

Kirkkoherranvirasto palvelee ma- pe klo 9- 13 ja Tuuloksessa to klo 12 – 15.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Heli Ulvinen heli.ulvinen@evl.fi  p. 040 8049501

”Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattelevat ikuiset käsivarret” 5.Moos.33:27