TIEDOTE
koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksista Lammin seurakuntaan

Julkaistu 01/04/2021

Välitämme toivon sanomaa poikkeusjärjestelyin!

Seuraamme Lammin seurakunnassa viranomaisten koronaohjeita ja Tampereen hiippakunnan niiden pohjalta antamaa ohjeistusta. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut jo alunperin joulukuulle antamiaan kokoontumisrajoituksia 30.4.2021 saakka.

Annetuista määräyksistä johtuen jumalanpalvelukset pidetään edelleen ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta  www.lamminseurakunta.fi

Lammin ja Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten ajalla 1. – 30.4.2021 sunnuntaisin klo 11 – 13.

Olemme valmiita tarjoamaan ehtoollista yksityisesti pariskunnalle tai 1-3 henkilölle kerrallaan, ensisijaisesti kirkossa, mutta tarvittaessa myös kodissa erikseen sovittuna aikana. Tällainen ehtoollishetki sisältää ripin, ehtoollisrukouksen, Isä meidän -rukouksen ja Raamatuntekstin.

Kirkolliset toimitukset kuten kaste, vihkiminen ja hautaukset toimitetaan poikkeusjärjestelyin. Yhdessä perheiden ja omaisten kanssa sopien kirkollisessa toimituksessa voi olla paikalla enintään 6 ihmistä. Kaikista seurakunnan muista tilaisuuksista ja aikuisten ryhmätoiminnasta (kerhot, piirit, kuorot) joudumme luopumaan 30.4.2021 asti.

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja somessa, jos kaipaat keskusteluseuraa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Kirkon keskusteluapua saa numerossa 0400 22 11 80, sivustolla www.kirkonkeskusteluapua.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä on palveleva chat ja palveleva netti.

Kirkkoherranvirasto palvelee arkisin Lammilla ma – pe klo 9 – 13 ja Tuuloksessa to klo 12 – 15.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Heli Ulvinen  heli.ulvinen@evl.fi;  puh. 040 8049 501

”Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret”. (5.Moos.33:27)