Uutislistaukseen

Joulun viettoa poikkeusjärjestelyin!

Joulun viettoa poikkeusjärjestelyin!

 

Seuraamme Lammin seurakunnassa viranomaisten koronaohjeita ja Tampereen hiippakunnan niiden pohjalta antamaa ohjeistusta.

 

Joulunajan hartauksia ja jumalanpalveluksia emme voi koronapandemiatilanteesta johtuen julkisina tilaisuuksina toteuttaa.  Jouluaaton hartaus sekä pyhäpäivien jumalanpalvelus kuitenkin toteutetaan sanajumalanpalveluksena sen toimittajien ollessa vain paikalla ja lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta  www.lamminseurakunta.fi

 

Seurakunnassa sekä Lammin että Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten tiistaina 22.12.2020 klo 17 - 19 sekä su 27.12.2020; su 3.1.2021 ja su 10.1.2021  klo 11.30 – 13.30.

 

Olemme myös valmiita tarjoamaan yksityisehtoollista. Kirkolliset toimitukset kuten kaste, vihkiminen ja hautaukset toimitetaan poikkeusjärjestelyin. Yhdessä perheiden ja omaisten kanssa sopien kirkollisessa toimituksessa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä. Kaikista muista tilaisuuksista ja seurakunnan arkitoiminnasta yhdessä kokoontuvan seurakunnan kanssa luovumme 10.1.2021 asti. 

 

Jumalanpalvelusten lisäksi julkaisemme konsertteja ja muuta jouluista ohjelmaa lauluineen kotisivuillamme www.lamminseurakunta.fi sekä facebook-sivuilla www.facebook.com/LamminSeurakunta/ ja www.facebook.com/TuuloksenAlueseurakunta/ ja Lammin seurakunnan Youtube-kanavalla: https://www.youtube.com/channel/UCM3reOTbKAXtjYE8YiWGVLQLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten 

Työntekijät ovat seurakuntalaisia varten tänäkin poikkeuksellisena joulun aikana. Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja somessa, jos kaipaat keskusteluseuraa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Kirkon keskusteluapua saa numerossa 0400 22 11 80, sivustolla www.kirkonkeskusteluapua.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä on palveleva chat ja palveleva netti.

 

Kirkkoherranvirasto palvelee arkisin Lammilla ma – pe klo 9 – 13 ja Tuuloksessa to klo 12 – 15.

  

Lisätietoja antaa kirkkoherra Heli Ulvinen 

[email protected];

puh. 040 8049 501

 

 

”Enkelit ensin paimenille lauloi,

siulusta sieluhun kaiku soi:

Kunnia Herran, maassa nyt rauha,

kun Jeesus meille armon toi.” (Virsi 30:3)

 

 

19.12.2020 12.14