Ulkokuva Lammin kirkosta kesäaikaan.

Haussa kesäteologi Lammin seurakuntaan

14.2.2020 16.59

Työ sisältää kaksi rippikoululeiriä, näiden konfirmaatiot sekä valmistelu- ja leirivapaapäivät. Rippikoulut järjestetään Lammilla seurakuntayhtymän omassa leirikeskuksessa.

Kesäteologi on rippileirillä osa ohjaajatiimiä, johon kuuluu pappi ja nuoriso-ohjaaja.  Toivomme kesäteologilta motivoitunutta ja vastuullista työotetta, kykyä toimia nuorten kanssa sekä tiimityötaitoja ja vastuullisuutta ohjaajana. Eduksi katsotaan kokemus seurakuntatyöstä ja erityisesti rippikouluissa toimimisesta.

Palkkaus on KirVesTes:in palkkaluokan 401 mukainen (alk. 1 911,09e/kk) ja sen lisäksi maksetaan leiripäivärahat.

Lammi on pieni, noin 5000 jäsenen seurakunta, joka kuuluu Hämeenlinnan seurakuntayhtymään. Lammi sijaitsee maaseudulla, noin 40 km päässä Hämeenlinnan kantakaupungista.

Hakemukset ja CV:t pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen iina.sundberg@evl.fi. Hakuaika päättyy 20.3.2020. klo 14. Mahdolliset haastattelut pidetään puhelimitse tai Skypessä hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa seurakuntapastori Iina Sundberg (040 804 9502, iina.sundberg@evl.fi.)