Tuuloksen kirkon sisätilat

Haussa kesävalvoja Tuuloksen kirkkoon

14.2.2020 16.51

Työtä on arkisin ma-pe viitenä päivänä viikossa ja päivittäinen työaika on 6 tuntia klo 11-17. Kirkon valvojalta odotetaan vastuullisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Työssä edellytetään myös avointa asennetta ihmisten kohtaamiseen ja valmiutta esitellä kirkkoa vierailijoille. Edellytämme kirkon valvojalta vähintään 18 vuoden ikää. Kirkon valvoja perehdytetään työhön työsuhteen aluksi.

Palkkaus on kirkon työehtosopimuksen (KirvesTes) vaativuusryhmän 310 mukainen 1327,75/ kk. Työntekijä otetaan työsuhteeseen, jossa työnantajana on Hämeenlinnan seurakuntayhtymä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Tuuloksen aluekappalainen (iina.sundberg@evl.fi, 0408049502). Jos kiinnostuit kirkon kesävalvojan tehtävästä, laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen iina.sundberg@evl.fi 31.3. mennessä.