Lammin seurakunnan uutisia

Uutislistaukseen

Työpaikkailmoitus

 

Lammin seurakunnassa on osa-aikainen (80 %) seurakuntapastorin virka avoinna

Edellytämme tehtävään valittavalta hyvää ammatillista osaamista papin perustyössä. Tehtävä sisältää papin työtä laaja-alaisesti, erityisalueena lähetys- ja diakoniatyö. Tehtävään kuuluu myös yleistä seurakuntatyötä ja rippikoulutyötä. Myöhemmin halutessa mahdollisuus myös erityisvastuualueiden kiertoon pappien keskinäisessä työnjaossa.

Haemme työntekijäjoukkoomme pappia, joka on oma-aloitteinen ja itsenäiseen työntekoon kykenevä. Papilla on tahtoa työskennellä eri-ikäisten ihmisten kanssa. Iloitsemme siitä, että pappi haluaa vahvistaa seurakunnan toimintoja sekä toteuttaa projekteja yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Hakemamme pappi haluaa kehittää ja olla rakentamassa seurakuntaa ilon ja kohtaamisten kautta. Tehtävään hakeva pappi on sitoutunut Lammin seurakunnan strategian, ”Ota Opikses, Usko Ilokses”, toteuttamiseen.
 

Tehtävänimike: Seurakuntapastori (80 %)

Mistä lähtien täytetään: 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan

Rekrytoiva yksikkö: Lammin seurakunta

Ilmoitus on auki ajalla: 27.10. – 11.11.2022

Rikosrekisteriotteen esittäminen (KL 6:33 §): Kyllä

Palvelussuhdetyyppi (vakinainen/määräaikainen/sijaisuus): Vakinainen

Palvelussuhteen laji (koko- vai osa-aikainen): Osa-aikainen (80%)

Palkkaus: Kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmä 601

Koeaika (KL 6:17 §): 4 kk

 

Lammin seurakunta

Lammin seurakunta on keskellä kauneinta Hämettä sijaitseva, vireä, eteenpäin katsova ja yhteistyöhaluinen n. 5000 jäsenen maalaisseurakunta, joka kuuluu Hämeenlinnan seurakuntayhtymään ja toimii Lammin ja Tuuloksen pitäjien alueella. Seurakunnassamme on kaksi keskiaikaista harmaakivikirkkoa, jotka olemassaolollaan kertovat seurakuntamme vahvoista juurista. Lammin seurakunnassa työntekijöitä on kaiken kaikkiaan yhteensä neljätoista.

 

Seurakunta on varautunut haastattelemaan ilmoittautuneita: 15.11.2022

Haastattelut pidetään Lammin seurakunnan seurakuntatalolla. Haastatteluryhmä antaa seurakuntaneuvostolle esityksensä virkaan sopivimmasta henkilöstä. Päätös lähetään tiedoksi Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulille.

 

Muuta

Viranhoitomääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli. Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §).

 

Lisätietoja täytettävästä virasta antaa/antavat

Heli Ulvinen, p. 040 8049501, heli.ulvinen@evl.fi

 

Hae työpaikkaa

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 11.11.2022 mennessä!

Virkaan ilmoittaudutaan KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella 11.11.2022 klo 15.00 mennessä. Liitä verkkolomakkeelle kirkon nimikirjaote (papit) sekä halutessasi CV.

27.10.2022 15.00