Hiljenny paaston aikaan virsien parissa. Virret on valittu paastonajan pyhien, kirkkokäsikirjan mukaisista suositusvirsistä ja ne ilmestyvät kerran viikossa. Klikkaamalla linkkiä pääset virsikirja.fi sivulle, jossa on nuottikuvallisen virren lisäksi myös taustaa kyseiselle virrelle. Sieltä voit myös kuunnella virren malliksi.

 

VIIKKO 7 - VIRSI 54; Käykäämme nyt Jerusalemiin

Hiljennymme paastoon. Tutkistelemme omaa elämäämme, sen oikeaa ja väärää, pyydämme anteeksi ja tarkistamme oman elämämme kurssia suhteessa Jumalan tahtoon.

”Käykäämme nyt Jerusalemiin ja yhdessä paastotkaamme ja Jeesusta kärsimystiellänsä nyt nöyrästi seuratkaamme."

https://virsikirja.fi/virsi-54-kaykaamme-nyt-jerusalemiin/

 

VIIKKO 8 - VIRSI 305; Jeesus ruokit sanallasi

Jeesus joutui erämaassa paholaisen kiusaamaksi. Hän voitti kiusaajansa vetoamalla aina Jumalan sanaan. Kiusaaja ei jätä rauhaan ketään nykypäivänkään ihmistä, mutta apumme on Kristus, kiusausten voittaja.

3.” Kiusausten heltehessä, valheen hengen vietellessä anna kuulla ääntäsi. Asu, Jeesus, luonani”.

https://virsikirja.fi/virsi-305-jeesus-ruokit-sanallasi/

 

VIIKKO 9 - VIRSI 930; Sinun edessäsi painamme päämme

Muista minua! Jeesus paransi sairaita ja antoi syntejä anteeksi, tähän liittyvät rukous ja usko. Mekin voimme rukoillen ja uskoen vastaanottaa Hänen parantavaa voimaansa ja pyytää voimia omaan elämäämme.

”Silti paljoakaan ymmärrä emme, vielä etsimme ja epäilemme. Siksi hiljainen on rukouksemme: Tule tueksi ja turvaksemme”.

https://virsikirja.fi/virsi-930-sinun-edessasi-painamme-paamme/

 

VIIKKO 10 - VIRSI 310; Herra Jeesus kun täällä vain kanssamme on 

Jeesus voitti pahan valtoja ja kohdatessaan ja auttaessaan ihmisiä, Hän avasi silmiä Jumalan valolle.

5. ”Siis te Jeesuksen ystävät armoitetut, kaikki uskossa vaeltakaatte. Luja toivonne olkoon, te ahdistetut, vaikka kiusoja, vaivoja saatte.
Teillä auttaja on, apu ahdinkohon tätä tietänne kulkiessanne. Hän on armollinen, hän on uskollinen. Pysykää yhä Jeesuksessanne.”

https://virsikirja.fi/virsi-310-herra-jeesus-kun-taalla-vain-kanssamme-on/