Rauhaa jouluun- konsertti

su 26.11. klo 18.00

Lammin kirkko

Rauhaa jouluun

Rauhaa jouluun: Minja Vuorentausta sopr., Anita Vuorentausta mezzosopr. Maarit Liimatainen piano, vierailijana sopraano Silja Aalto, vapaa pääsy, käsiohjelma 15 €

Silja Aallon lämminsointinen sopraano on hurmannut yleisöä sekä kotimaassa, että ulkomailla. Aalto valmistui oopperalaulajaksi Sibelius - Akatemiasta vuonna 2018. Lukuisissa laulukilpailuissa menestynyt Aalto on laulanut oopperarooleja mm. Suomen ja Viron Kansallisoopperoissa, sekä Savonlinnan oopperajuhlilla. Hänen roolejaan ovat mm. Mozartin Figaron häiden Kreivitär, Puccinin La Bohemen Mimi, Verdin Trubaduurin Leonora, sekä Wagnerin Lohegrinin Elsa. Aalto on laulanut useiden orkestereiden solistina ja konsertoinut mm. Bayreuthissa ja New Yorkissa.

Minja Vuorentausta on valmistunut muusikoksi vuonna 2012 Lievästä kehityvammastaan huolimatta hän on sisukkaasti opiskellut myös itsenäisesti erilaisia soittimia mm. pianoa, hanuria sekä poikkihuilua. Vuonna 2015 Minja suoritti klassisen laulun kaksoitutkinnon opiskeltuaan sitä ennen yksityisesti klassista laulua.
Minja on esiintynyt paljon erilaisissa tilaisuuksissa ja pitänyt omia konsertteja mm. tämä" RAUHAA JOULUUN" konsertti on yhdeksän vuoden ajan ollut Minjan jouluohjelmistossa. Minja on paljon saanut kiitosta kauniista äänestään ja eläytymiskyvystään.

Anita Vuoretausta on myös suorittanut klassisen laulun tutkinnon ja pitänyt omia konsertteja sekä esiintynyt paljon erilaisissa tilaisuuksissa eri kokoonpanoissa. Myös kevyempi musiikki ja tanssimusiikki kuuluvat Anitan repertuaariin.

Liimatainen Maarit toimii Lahden konservatorion kamaripianistina. Maarit valmistui erinomaisin arvosanoin Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi vuonna 1992 Hän on toiminut kilpailusäestäjänä mm. Saksassa ja Suomen Merikanto- kilpailussa. Maarit on erilaisissa kamari.musiikki-kokoonpanoissa sekä Lahden kaupunginorkesterin salonkiorkesterissa ja toiminut lukuisten laulajien liedpianistina.Maaritin kiinnostuksen kohde on myös säveltäminen mm. laulusarja "unikuvia" sopraanolle sekä musiikkisatu "karkkimaa" jousiorkesterille ovat hänen kynästään lähtöisin.
  • Musiikki Musiikki
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä