"Oi kiitos sä Luojani armollinen"

Lammin kirkko

"Oi kiitos sä Luojani armollinen"

Lammin kirkossa sunnuntaina 11.9. klo 14 kuullaan Lammin kirkossa konsertti Oi kiitos sä Luojani armollinen.
ohj. 10 €

Ohjelmassa on mm. Oskar Merikannon rakastettuja yksinlauluja ja duettoja, hengellisen musiikin suosikkisävelmiä sekä pianosooloja. Esiintyjinä ovat tamperelaiset muusikot Ritva Kotanen, sopraano, Keijo Kuivanen, tenori ja Tuomas Honkkila, piano.

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen Konservatoriosta. Valmistumisensa jälkeen hän täydentänyt opintojaan mm Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla. Kotanen on laulanut TTT:n, Tampereen Oopperan ja Tampereen Musiikkiteatterin produktioissa.

Keijo Kuivanen on opiskellut laulua mm. prof. Liisa Linko-Malmion johdolla. Hän on tehnyt laulu- ja puherooleja TTT:ssä, TT:ssä,
Tampereen Oopperassa ja Tampereen Musiikkiteatterissa.

Tuomas Honkkila on valmistunut Tampereen AMK:sta. Hän on toiminut pianonsoiton opettajana aiemmin Vakka-Suomen ja nykyään Sastamalan
musiikkiopistossa. Honkkila on opiskellut mm Lauri Väinmaan, Heini Kärkkäisen, Risto-Matti Marinin ja Risto Kyrön johdolla.
Opintojensa aikana sekä valmistuttuaan hän on työskennellyt erityisesti laulajien kanssa.

• Musiikki Musiikki