Sanajumalanpalvelus

su 2.5. kello 10.00
Tuuloksen kirkko

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Tuuloksen kirkosta!

Koronapandemiaan liittyvistä kokoontumisrajoituksista johtuen jumalanpalvelukset pidetään edelleen ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta www.lamminseurakunta.fi

Lammin ja Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten ajalla 1. - 16.5.2021 sunnuntaisin klo 11 - 13.

Olemme valmiita tarjoamaan ehtoollista yksityisesti pariskunnalle tai 1-3 henkilölle kerrallaan, ensisijaisesti kirkossa, mutta tarvittaessa myös kodissa erikseen sovittuna aikana. Tällainen ehtoollishetki sisältää ripin, ehtoollisrukouksen, Isä meidän -rukouksen ja Raamatuntekstin.

Kirkolliset toimitukset kuten kaste, vihkiminen ja hautaukset toimitetaan poikkeusjärjestelyin. Yhdessä perheiden ja omaisten kanssa sopien kirkollisessa toimituksessa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä. Kaikista seurakunnan muista tilaisuuksista ja aikuisten ryhmätoiminnasta (kerhot, piirit, kuorot) joudumme luopumaan 16.5.2021 asti.
Jumalanpalveluksen liturgina on Heli Ulvinen ja kanttorina Hanna-Leena Toivola.

Tästä pääset seuraamaan suoraa lähetystä