2. pääsiäispäivän iltakirkko

Tuuloksen kirkko

Tervetuloa 2. pääsiäispäivän iltakirkkoon Tuuloksen kirkosta!

Koronapandemiaan liittyvistä kokoontumisrajoituksista johtuen jumalanpalvelukset pidetään edelleen ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta www.lamminseurakunta.fi

Lammin että Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sunnuntaisin klo 11 - 13.

Olemme valmiita tarjoamaan ehtoollista yksityisesti pariskunnalle tai 1-3 henkilölle kerrallaan, ensisijaisesti kirkossa, mutta tarvittaessa myös kodissa erikseen sovittuna aikana. Tällainen ehtoollishetki sisältää ripin, ehtoollisrukouksen, Isä meidän -rukouksen ja Raamatuntekstin.
2. pääsiäispäivän iltakirkon liturgina on Petri Laine ja kanttorina Aaro Alaspää.

Tästä pääset seuraamaan suoraa lähetystä