Pääsiäisen jumalanpalvelus

Tuuloksen kirkko

Tervetuloa Pääsiäisen jumalanpalvelukseen Lammin kirkosta!

Koronapandemiaan liittyvistä kokoontumisrajoituksista johtuen jumalanpalvelukset pidetään edelleen ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta www.lamminseurakunta.fi

Lammin että Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sunnuntaisin klo 11 - 13 sekä lisäksi Hiljaisella Lammin kirkko ti 30.3. ja ke 31.3. klo 17 - 19 ja Tuuloksen kirkko ke 31.3. klo 17 - 19.

Olemme valmiita tarjoamaan ehtoollista yksityisesti pariskunnalle tai 1-3 henkilölle kerrallaan, ensisijaisesti kirkossa, mutta tarvittaessa myös kodissa erikseen sovittuna aikana. Tällainen ehtoollishetki sisältää ripin, ehtoollisrukouksen, Isä meidän -rukouksen ja Raamatuntekstin.
Pääsiäisen jumalanpalveluksen liturgina on Petri Laine ja kanttoreina Hanna-Leena Toivola ja Aaro Alaspää.

Tästä pääset seuraamaan suoraa lähetystä