Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki

Tuuloksen kirkko

Tervetuloa Pitkäperjantain rukoushetkeen Tuuloksen kirkosta!

Koronapandemiaan liittyvistä kokoontumisrajoituksista johtuen jumalanpalvelukset pidetään edelleen ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta www.lamminseurakunta.fi

Lammin että Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sunnuntaisin klo 11 - 13 sekä lisäksi Hiljaisella viikolla Lammin kirkko ti 30.3. ja ke 31.3. klo 17 - 19 ja Tuuloksen kirkko ke 31.3. klo 17 - 19.

Olemme valmiita tarjoamaan ehtoollista yksityisesti pariskunnalle tai 1-3 henkilölle kerrallaan, ensisijaisesti kirkossa, mutta tarvittaessa myös kodissa erikseen sovittuna aikana. Tällainen ehtoollishetki sisältää ripin, ehtoollisrukouksen, Isä meidän -rukouksen ja Raamatuntekstin.
Pitkäperjantain rukoushetken liturgina on Heli Ulvinen ja kanttorina Hanna-Leena Toivola.

Tästä pääset seuraamaan suoraa lähetystä.