Tuuloksen kirkko

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Lammin kirkosta!

Koronapandemiaan liittyvistä kokoontumisrajoituksista johtuen jumalanpalvelukset pidetään edelleen ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta www.lamminseurakunta.fi

Lammin että Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten ajalla 1. - 28.2.2021 sunnuntaisin klo 11 - 13.
Ehtoollista olemme valmiit tarjoamaan yksityisesti erikseen sovittuna aikana seurakunnan tiloissa tai kodeissa.
Kirkolliset toimitukset kuten kaste, vihkiminen ja hautaukset toimitetaan poikkeusjärjestelyin. Yhdessä perheiden ja omaisten kanssa sopien kirkollisessa toimituksessa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä. Kaikista seurakunnan muista tilaisuuksista ja aikuisten ryhmätoiminnasta (kerhot, piirit, kuorot) luovumme 28.2.2021 asti.
Jumalanpalveluksen liturgina on Sari Järä ja kanttorina on Hanna-Leena Toivola.