Tuuloksen kirkko

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Tuuloksen kirkosta!

Koronapandemiaan liittyvistä kokoontumisrajoituksista johtuen jumalanpalvelukset pidetään edelleen ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta www.lamminseurakunta.fi

Lammin että Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten ajalla 10. - 31.1.2021 sunnuntaisin klo 11.30 - 13.30.

Kirkolliset toimitukset kuten kaste, vihkiminen ja hautaukset toimitetaan poikkeusjärjestelyin. Yhdessä perheiden ja omaisten kanssa sopien kirkollisessa toimituksessa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä. Kaikista seurakunnan muista tilaisuuksista ja aikuisten ryhmätoiminnasta (kerhot, piirit, kuorot) luovumme 31.1.2021 asti.
Jumalanpalveluksen liturgina on Sari Järä ja kanttorina Hanna-Leena Toivola.