Tuuloksen kirkko

Tervetuloa 4. adventtisunnuntain jumalanpalveluksen suoraan lähetykseen Tuuloksen kirkosta!

Lammin seurakunnassa sekä Lammin että Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sunnuntaisin klo 11.30 - 13.30. Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi. Jumalanpalvelus kuitenkin pidetään siten, että paikalla on vain sen toimittajat. Jumalanpalvelus lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä Lammin seurakunnan facebook-sivujen kautta. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta www.lamminseurakunta.fi Kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset, hautaan siunaamiset) hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Kaikki muut seurakunnan tilaisuudet, kerhot ja tapahtumat perutaan 20.12.asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

4. adventtisunnuntain sanajumalanpalveluksen liturgina on Heli Ulvinen ja kanttorina Aaro Alaspää.