Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

Lammin kirkko

Tervetuloa suoraan lähetykseen Itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksesta Lammin seurakunnan facebook-sivujen kautta.
Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta www.lamminseurakunta.fi.

Lammin seurakunnassa sekä Lammin että Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sunnuntaisin klo 11.30 - 13.30. Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi. Jumalanpalvelus kuitenkin pidetään siten, että paikalla on vain sen toimittajat. Jumalanpalvelus lähetetään joko Lammin tai Tuuloksen kirkosta suorana lähetyksenä Lammin seurakunnan facebook-sivujen kautta. Linkki lähetykseen löytyy Lammin seurakunnan kotisivuilta www.lamminseurakunta.fi Kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset, hautaan siunaamiset) hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Kaikki muut seurakunnan tilaisuudet, kerhot ja tapahtumat perutaan 20.12.asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi.