Tiedote ajalle 16.3. - 13.5.2020

Tuuloksen kirkko

Lammin seurakunnassa sekä Lammin että Tuuloksen kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sunnuntaisin klo 11.30 - 13.30. Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi. Jumalanpalvelus kuitenkin pidetään siten, että paikalla on vain sen toimittajat. Se nauhoitetaan / videoidaan ja lähetetään internetissä. Kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset, hautaan siunaamiset) hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Kaikki muut seurakunnan tilaisuudet, kerhot ja tapahtumat perutaan 13.5.asti, tarvittaessa pidempäänkin koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi.