Lammin seurakuntatalo

Lammin seurakunnan seurakuntatalo ulkoa

Katariinantie 2, 16900 Lammi

80

Arkkitehtitoimisto Aulis Salo ja Erkko Virkkusen suunnittelema Lammin seurakuntatalo on valmistunut vuonna 1955. Rakentajana oli Tiili- ja Teräsrakenne Oy Lammilta. 

Seurakuntatalo juhlatilana

Lammin seurakuntatalossa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien tai syntymäpäivien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 80 henkilöä.

Varusteet: Seurakuntasalissa on 20 kpl pöytiä kokoa 80x130 cm sekä tarjoilupöydät. Kahvi- ja ruoka-astiastot ovat noin 100 henkilölle, myös tarjoiluastiat löytyvät. Maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä ovat lainattavissa. Syöttötuoleja on viisi kappaletta. Tarpeen mukaan käytettävissä on videotykki, valkokangas ja äänentoistolaitteet. Salissa on piano. Seurakuntasalissa on lainattavia pöytäliinoja, tarvittaessa pesula laskuttaa asiakasta. 

Keittiö: Seurakuntasalin yhteydessä on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu iso kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, kippikattila, astianpesukone ja jääkaappi.

Ohjeita tilojen varaajille ja hinnasto.

Lammin seurakunnan seurakuntatalon sali     Lammin seurakunnan seurakuntatalon sali

Historia

Seurakuntatalon laajennusosa valmistui vuonna 1984. Laajennuksessa tehtiin muun muassa toimisto- ja kerhotilat. Seurakuntatalorakennuksessa ovat kirkkoherranvirasto, pappien työhuoneet, kanttorin ja diakonin työhuoneet sekä nuorisotyönohjaajan työhuone.

Seurakuntatalon yläkerrassa on kerhotila sekä seurakuntasali keittiöineen. Salissa on noin 80 istumapaikkaa ja soittimena piano.

Lammin uuden seurakuntatalon hanke on käynnistetty.

Pysäköinti

Seurakuntatalon ympäristössä on pysäköintipaikkoja.

Esteettömyys

Seurakuntatalon pääovella on pyörätuoliluiska.

Lammin seurakunnan uusi seurakuntatalo - rakennusprojektin tilannekatsaus

Lue teksti kokonaisuudessaan Lammin seurakunnan Kivikirkko-blogista:

https://lamminseurakunta.blogspot.com/…/uusi-seurakuntatalo…Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

TAI

Vaihtoehtoisesti voit katsoa ja kuunnella podcast-version seurakunnan YouTube-kanavalla:

https://youtu.be/B7Y17FoK6QMLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc