Lammin seurakuntatalo

Katariinantie 2, 16900 Lammi

Lammin seurakuntatalo Arkkitehtitoimisto Aulis Salo ja Erkko Virkkusen suunnittelema Lammin seurakuntatalo on valmistunut vuonna 1955. Rakentajana oli Tiili- ja Teräsrakenne Oy Lammilta. Kokonaisuuteen kuuluvat myös kanttorin ja vahtimestarin asunto sekä pappila.

Seurakuntatalon laajennusosa valmistui vuonna 1984. Laajennuksessa tehtiin muun muassa toimisto- ja kerhotilat. Seurakuntatalorakennuksessa ovat kirkkoherranvirasto, pappien työhuoneet, kanttorin ja diakonin työhuoneet sekä nuorisotyönohjaajan työhuone.

Seurakuntatalon yläkerrassa on kerhotila sekä seurakuntasali keittiöineen, jotka on vuokrattu pitopalvelun käyttöön.

Kiinteistöstrategian mukaan Lammin uuden seurakuntatalon hankesuunnittelu on päätetty käynnistää.

Salissa on noin 80 istumapaikkaa ja soittimena piano.

Tilavaraukset

Pitopalvelu Kaisa Rekola puh. 040 504 5588

Seurakuntatalon pääovella on pyörätuoliluiska.

Katariinantie 2, 16900 Lammi

Perhekerho Lammin srk-talo kerhotilat

Kerhoilua alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Katariinantie 2, 16900 Lammi

Perhekerho Lammin srk-talo, kerhotilat

Kerhoilua alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.