Lammin seurakuntatalo

Katariinantie 2 , 16900 Lammi

Lammin seurakuntatalo

Arkkitehtitoimisto Aulis Salo ja Erkko Virkkusen suunnittelema Lammin seurakuntatalo on valmistunut vuonna 1955. Rakentajana oli Tiili- ja Teräsrakenne Oy Lammilta. Kokonaisuuteen kuuluvat myös kanttorin ja vahtimestarin asunto sekä pappila.

Seurakuntatalon laajennusosa valmistui vuonna 1984. Laajennuksessa tehtiin muun muassa toimisto- ja kerhotilat. Seurakuntatalorakennuksessa ovat kirkkoherranvirasto, pappien työhuoneet, kanttorin ja diakonin työhuoneet sekä nuorisotyönohjaajan työhuone.

Seurakuntatalon yläkerrassa on kerhotila sekä seurakuntasali keittiöineen. Salissa on noin 80 istumapaikkaa ja soittimena piano.

Kiinteistöstrategian mukaan Lammin uuden seurakuntatalon hankesuunnittelu on päätetty käynnistää.

Seurakuntatalo juhlatilana

Lammin seurakuntatalossa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien tai syntymäpäivien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 80 henkilöä.

Varusteet: Seurakuntasalissa on 20 kpl pöytiä kokoa 80x130 cm sekä tarjoilupöydät. Kahvi- ja ruoka-astiastot ovat noin 100 henkilölle, myös tarjoiluastiat löytyvät. Maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä ovat lainattavissa. Syöttötuoleja on viisi kappaletta. Tarpeen mukaan käytettävissä on videotykki, valkokangas ja äänentoistolaitteet. Salissa on piano. Seurakuntasalissa on lainattavia pöytäliinoja, tarvittaessa pesula laskuttaa asiakasta.

Keittiö: Seurakuntasalin yhteydessä on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu iso kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, kippikattila, astianpesukone ja jääkaappi.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Lammin kirkkoherranvirastosta.

Hinnasto.

Seurakuntatalon ympäristössä on pysäköintipaikkoja.

Esteettömyys

Seurakuntatalon pääovella on pyörätuoliluiska.

Lastenhoitohuone

Katariinantie 2, 16900 Lammi